• GUIES DE MUNTANYA

 • ZIGZAGMOUNTAINS

 • Fes clic aquí per tornar a la pàgina d'inici
 • AVIS LEGAL

 • 1. En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li informem, que: ZIGZAGMOUNTAINS (d'ara endavant ZZM) és una empresa en règim d'autònom.

  Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que trobarà en la nostra secció “Contacto” i al final d'aquesta pàgina.

  2. El lloc web www.zigzagmountains.com (d'ara endavant, la “Web”) té per objecte facilitar al públic, en general, el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza i dels productes i serveis que presta, i atendre les sol•licituds rebudes.

  3. La informació relativa als productes i serveis que s'ofereixen a les pàgines d'aquesta Web (contractació, característiques, referències a preus, impostos aplicables i altres circumstàncies concretes), es troba continguda a la mateixa pàgina on aquest producte o servei s'ofereix.

  4. De conformitat amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d'ara endavant, LOPD) i en la normativa de desenvolupament, li garantim la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus clients.

  ZIGZAGMOUNTAINS garanteix la confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitats pels seus clients, i així, de conformitat amb l'establert en la *LOPD i en la normativa de desenvolupament, el client/usuari queda informat que no s'emmagatzemen dades dels clients excepte els facilitats per a la contractació dels serveis, com el correu electrònic i les dades contingudes en ell, facilitat pels clients a fi de mantenir amb ells el contacte necessari.

  Que aquestes informacions no seran cedides a cap tercer, excepte els estrictament necessaris per al compliment dels serveis contractats, com són: allotjament, transport, segur (en cas de contractació), i qualsevol un altre que resulti imprescindible o d'obligat compliment legal.

  5. Els drets de propietat intel•lectual de la Web, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades (inexistent per ara) i els diferents elements en ella continguts són titularitat de *ZZM corresponent-nos l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos en qualsevol forma i, especialment, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública, posada a disposició i transformació.

  6. S'autoritza a l'Usuari, excepcionalment, la reproducció parcial del contingut de la Web, només i exclusivament, si concorren totes les següents condicions:

  • Que sigui compatible amb les finalitats de la Web.

  • Que es realitzi amb el només objectiu i ànim d'obtenir la informació continguda per a ús personal i privat, quedant absolutament exclòs qualsevol propòsit o ús comercial o per a la seva distribució, comunicació pública, transformació o descompilació.

  • Que cap dels continguts, documents o gràfics relacionats en aquesta Web siguin modificats de cap manera.

  • Que cap gràfic, icona o imatge disponible en aquesta Web sigui utilitzat, copiat o distribuït, separadament, del text o resta d'imatges que ho acompanyen.

  Qualsevol altre ús haurà de ser comunicat i autoritzat, prèvia i expressament.

  7. Tot enllaç de qualsevol tercer a aquesta Web ha de ser-ho a la seva pàgina principal o d'entrada: www.zigzagmountains.com

  8. ZZM no assumeix responsabilitat alguna derivada de la connexió o continguts dels enllaços de tercers als quals es fa referència en la Web, atès que aquests es faciliten per a la comoditat de l'usuari.

  9. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta Web, així com la lesió dels drets de Propietat Intel•lectual o Industrial corresponents, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.s.

  10. ZZM es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu Web o en la configuració i presentació d'aquesta.

  11. ZZM no garanteix la inexistència d'errors en l'accés a la Web, en el seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que ZZM dedicarà els seus millors esforços per, si escau, evitar-los, esmenar-los o actualitzar-los.

  12. ZZM no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l'Usuari (maquinari i programari), els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus en l'ordinador de l'Usuari utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de la Web, d'un mal funcionament del navegador o de l'ús de versions no actualitzades del mateix.

  13. La nostra web NO UTILITZA COOKIES per a cap funció o utilitat.

  14. ZZM i l'Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten al dels jutjats i tribunals del domicili de *ZZM per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l'accés a aquesta Web. En el cas que l'Usuari tingui el seu domicili fora d'Espanya, se sotmet, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

  15. L'informació legal es:

  ZIGZAGMOUNTAINS

  NIF 44.020.077-D

  C/. Gran de Gracia 215 4º 3ª

  08012 - Barcelona (España)

  ¡Viu i gaudeix la muntanya, però sense deixar rastre del teu pas per ella!